Művészeti menedzser

Amit a képzésről tudnod kell

A Werk Akadémia művészeti menedzser képzése piacképes, a teljesítményt felismerni és sikerre vinni tudó szakembereket kíván képezni a gomba módra szaporodó kulturális, oktatási, reklám- és média tevékenységet folytató vállalkozások, intézmények számára. A Werk interaktív formában, a szakma kiemelkedő és befolyásos képviselőinek meghívásával, folyamatos személyiségfejlesztés és kommunikációs tréningek beiktatásával, trendi, kellemes környezetben közösséget épít.A művészeti menedzserképzés több, mint 10 éve sikeresen ágyazódik bele a magyar kulturális és művészeti életbe, az itt végzett hallgatók legalább 60%-a találta meg a helyét ezen a területen.

Egyre többen érzik, hogy kulturális területen szeretnének elhelyezkedni, például a multinacionális, vagy egyéb for-profit tevékenységet végző cégek munkatársai közül, még akkor is, ha első pillantásra ezek jövedelmezőbbnek tűnnek a kulturális szektor világánál. A képzésbe lépők másik nagy csoportja már a szakmában dolgozik, de szakmai iránymutatást, pontosabb szakismeretet szeretne.

A Werkben az oktatás kis csoportokban, személyre szabottan zajlik, a közösségi munkát megkönnyítendő a menedzserszak csapatépítő tréninggel indul.

PAPíR HELYETT TUDÁS

A Werk képzéseinek meghatározó sajátossága azok gyakorlatias volta. Az elméleti órákkal közel azonos súllyal szerepelnek a gyakorlati helyszíneken, sokszor élesben történő helyzetmegoldások, melyek felkészítenek a képzés utáni közvetlen bekapcsolódásra a választott terület tevékenységébe. Az Akadémia kapcsolatot épített ki az egyes szakterületek meghatározó helyszíneivel és képviselőivel, minek következtében hallgatói biztonsággal mozognak az adott networkben. A végzettek a képzés befejezése után is bizalommal fordulhatnak egykori oktatóikhoz, gyakorlatvezetőikhez, a Werk után a kapuk könnyebben kinyílnak.

A képzés két féléves. Az első, alapozó félévben a menedzseri munkában meghatározó vállalkozási, jogi,kommunikációs, marketing és brandingismereteket, pályázatírási és szponzorációs irányokat, előadások/koncertek pénzügyi rendszerének felépítését sajátítják el. Az alapozó félévben résztvevők az önmegismerésre és tudatosságra irányuló tréningek mellett a kisebb és nagyobb nyilvánosságokban való szereplés prezentációs technikáit is elsajátítják. Már ebben a félévben elkezdődnek a következő félév szakirányaival kapcsolatos munkák. 

Az általános menedzsmenti, összművészet központú félév után a második félévben lehetőség van a képzőművészeti -, komolyzenei -, színházi - és táncművészeti menedzser irányokba való szakosodásra. Ez a félév már jelentősen gyakorlat- és kapcsolat orientált, így a résztvevők rengeteg helyszínre juthatnak el és köthetnek életre szóló munkakapcsolatokat.

A szakot félévenként és szakonként 10 fő jelentkezővel indítjuk.

A képzésről minden további információval áll az érdeklődők rendelkezésére Balogh Máté András, a szak mentora: +36 70 457 1183; kortarspr@gmail.com

- Hírlevél -

Ha érdekelnek a képzéseink, híreink, esetleg a különböző eseményeinkről szeretnél értesítést kapni, e-mail címed megadásával feliratkozhatsz a hírlevelünkre!

Név: 
E-mail cím: